Igen i år afholder vi trofæ-opmåling hos Lundemøllen. Jægerforbundet vil være på plads med to personer, som vil stå klar til at måle dine trofæer. Den officielle efterårsopmåling af EUROPÆISKE trofæer af hjortearterne kron- då- sika- og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv. Opmålingen starter klokken 14.00 og løber til 21.00 den 5. december 2018.

Tilmelding (1 pr. trofæ) foretages på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside og findes på forsiden under Kurser og arrangementer/Øvrige. Tilmeldingen skal være foretaget senest 5 dage inden opmålingsdatoen, herefter vil trofæet blive registreret og hører man intet, møder man op på det ønskede tidspunkt. Gebyr for opmålingen er kr. 100,- pr. trofæ for medlemmer og kr. 200,- pr. trofæ for ikke-medlemmer, som kan indbetales i forbindelse med tilmeldingen, eller betales kontant på selve dagen.

Ønsker man at komme med trofæer uden forhåndstilmelding, kan dette kun ske efter nærmere aftale og i begrænset omfang, såfremt der er plads. Dette kan man forhøre sig om på opmålingsdagene fra kl. 13 – 20 ved at kontakte Jægerforbundets trofætelefon på 40 56 42 00. Henvendelse udenfor dette tidsrum skal ske på 88 88 75 00.

 Alle trofæer, der er nedlagt i Europa, og som har været nedlagt mindst 1 måned før opmålingstidspunktet kan opmåles. Der foretages ikke forhåndsopmåling af trofæer som ikke overholder 1 måneds grænsen. Det skal endvidere bemærkes, at trofæer af de arter, hvor vægten indgår i opmålingen, ikke må være skuldermonteret og ej heller pålimet pladen, eller med pålimede fremmedlegemer i kraniet. Det samme gælder for tænder.

Da der er indført nye regler for afsavning af trofæer vil vi stærkt anbefale at man kommer med trofæet med helt kranie uden underkæbe, da fradraget så vil være de obligatoriske 90 gram. Er trofæet afsavet, vil der som minimum blive trukket 65 gram, med mindre afsavningen er som illustreret her under.