Her beskrives hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, jævnfør vores persondatapolitik.

 

For at kunne handle på webshoppen lundemoellen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- Email-adresse

 

Vi registrerer dine oplysninger for at kunne levere varen til dig, og opbevarer dem efterfølgende for at kunne yde hjælp og service der tager udgangspunkt i tidligere ordrer. Personoplysningerne samt hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.

 

Når der indsamles personoplysninger gennem ordrer på vores hjemmeside sker dette altid med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, når du accepterer vores handelsbetingelser ved køb på hjemmesiden. Ydermere vil du til hver en tid kunne blive informeret om præcis hvilke informationer der indsamles og hvorfor, samt gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i gældende lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse herved rettes til vores kundeservice via e-mail: info@lundemoellen.dk.

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregivelse af af data i forbindelse med salg vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Ejer af, og direktør for, Lundemøllen har adgang til de oplysninger, der registreres ved køb.

 

Den dataansvarlige hos Lundemøllen er Katrine Pedersen.