• Hurtig levering, 1-2 dage
  • Fri fragt v/køb over 500,-
  • 30 dages fuld bytte- og returret
En del af
0 vare(r)
0
0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Kundeservice - åben
Tlf. 5546 1344 kundeservice@lundemoellen.dk
Produkter

Persondatapolitik


For at kunne handle på webshoppen lundemoellen.dk skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. 

Vi registrerer dine oplysninger for at kunne levere varen til dig, og opbevarer dem efterfølgende for at kunne yde hjælp og service der tager udgangspunkt i tidligere ordrer. Personoplysningerne samt hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
Når der indsamles personoplysninger gennem ordrer på vores webshop sker dette altid med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, når du accepterer vores handelsbetingelser ved køb på hjemmesiden. Ydermere vil du til hver en tid kunne blive informeret om præcis hvilke informationer der indsamles og hvorfor, samt gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i gældende lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse herved rettes til vores kundeservice via e-mail: kundeservice@lundemoellen.dk 

Personoplysninger der indtastes i forbindelse med køb på lundemoellen.dk behandles af Lundemøllen A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med dansk ret.
Lundemøllen A/S har en række leverandører af ydelser (databehandlere) som opbevarer og behandler oplysninger:
-    Dandomain – Leverandør af webshoppen lundemoellen.dk og har alle oplysninger vedr. din ordre samt kundeoplysninger.
-    GLS – Databehandler af dit navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse samt ordrenr. – Fremsender din pakke
-    5Stjerner.dk – Databehandler af dit navn og e-mail – udsender anmeldelsesanmodninger på e-mail
-    NETS – Databehandler af dine kortoplysninger i forbindelse med betaling
-    Mobilepay – Databehandler af dine kortoplysninger i forbindelse med betaling
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregivelse af data i forbindelse med salg vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Tilmelder du dig vores nyhedsmails, hvor du giver dit samtykke til at modtage nyhedsmails fra Lundemøllen A/S, vil du modtage vores markedsføring indenfor de interesseområder som du har angivet da du har givet dit samtykke. Lundemøllen A/S samarbejder med følgende leverandører af ydelser til fremsendelse af nyheder, kampagner og tilbud: 
-    Helloretail.com – databehandler af dit navn og e-mail
-    Clerk.io - databehandler af dit navn og e-mail
-    Klaviyo – databehandler af dit navn, e-mail, browserhistorik, interesser samt transaktionelle data

Ejer af, og direktør for, Lundemøllen A/S har adgang til de oplysninger, der registreres ved køb.
Den dataansvarlige hos Lundemøllen A/S er Katrine Schunck Pedersen