Indenfor kategorien hund finder du et stort udvalg i foder og tilbehør til dit kæledyr. Hundeafdelingen byder  på et stort udvalg af hundeseler, hundehalsbånd og liner, hundesenge, fodertilskud, plejemidler, hundegodbidder og mange forskellige snacks og ben af enhver art til både små og store hunde.

Udvalget af hundefoder spænder bredt indenfor mærkerne Royal Canin, Arion, Henne Petfood og hundefoder fra Go Care og Go Care Royal. Det danskproducerede Go Care foder findes i 2 forskellige serier og Lundemøllen er den største enkelstående forhandler af produkterne i Danmark. Go Care serien til hunde er standartkvalitet til alle hunde i god kvalitet. Go Care Royal serien er premium foder med fersk kød, ledpleje, lakseolie og et bredt sprektrum af gode og afbalancerede råvarer som giver en sund hund med god energi, sund fordøjelse og flot og skinnende pels.

Lundemøllens personale har alle mange års erfaring i rådgivning indenfor foder til hund og giver altid en korrekt og saglig rådgivning for optimal trivsel. Vores store speciale er rådgivning indenfor foder til allergihunde, hvor vi dagligt har nye kunder med foderrelaterede allergisymptomer som abnormal fældning, kløe, røde poter, tør hud/pels og butikken byder på et særligt stort udvalg og hundegodbidder og kødben særligt velegnet til allergihunde.

Udvalget af varer i butikken vil altid være større end på webshoppen.

  

39,95 DKK

 

Boxby slices

39,95 DKK

Se detaljer

39,95 DKK

 

Boxby Strips

39,95 DKK

Se detaljer
Viser 1 til 36 af 78 (3 Sider)